Image by Ugur Akdemir

NIEUW : groene koffie tijdens de spoeling

Groene koffie tijdens de darmspoeling is ideaal om ook de lever flink te verwennen; de lever is een zwaar belast orgaan en heeft meer dan ooit en dagelijks te dealen met vele toxische stoffen.

 

Al het bloed komende van de darmen gaat rechtstreeks via de poortader naar de lever, om daar te worden gezuiverd. 1 van de functies van de dikke darm is het opnemen van water, om de ontlasting in te dikken. 

 

Wanneer tijdens de spoeling groene koffie in de dikke darm wordt gebracht, wordt deze dus opgenomen in de bloedbaan en rechtstreeks via de poortader naar de lever gebracht, alwaar deze een detox van de lever kan doen. 

 

Op deze manier bekomen we tegelijkertijd een detox van zowel de dikke darm en de lever : ideaal dus.

 

1. – Groene koffie bevat coffeïne.

De coffeïne van de groene koffie wordt vlug opgenomen in de bloedsomloop en via de lever verder naar alle delen van het lichaam gevoerd. Zij speelt een belangrijke rol in de vorming van choline, welke een remmende rol heeft in de abnormaal opstapelen van vetten in de cellen van lever en bloedvaten.

 

1.1 – Coffeïne en het centraal zenuwcentrum:

Coffeïne beinvloedt de hersenen en het ruggenmerg.

Het is een snelle manier om mensen in ontspanning te brengen : het zorgt voor een snelle switch van sympaticus naar para-sympaticus.

 

1. In de hersenen wordt vooral de hersenschors beïnvloed. Onder haar invloed verscherpt het zintuiglijke vermogen. Hierdoor krijgt men een scherper beeld van de dingen. Het geheugen wordt versterkt. Het concentratie vermogen neemt toe, en alle gevoel van loomheid en moeheid verdwijnt..De slaperigheid wordt overwonnen. De mobiliteitszone van de hersenen  wordt geprikkeld, waardoor de lichaamskracht verbetert en een goede weerstand  tegen spier, moeheid wordt verkregen. Het ademhalingscentrum wordt geprikkeld, waardoor de hoger aangegeven bronchiusdilatatie  in de hand wordt gewerkt: minder CO2 opstapeling, meer O2 opname, en hierdoor minder spierkrampen.

1.2 – Coffeïne en de bloedvaten

Door de invloed van de  GROENE KOFFIE op de bloedvaten van de nieren, worden er meer niertubili in werking gebracht wat gepaard gaat met een sterkere afscheiding van urine. Hierdoor voelt de proefpersoon en de sportbeoefenaar zich minder zwaar en wordt waterretentie  vermeden. Echte sportprestaties worden bereikt, niet door vochtophoping in ’t lichaam maar door een evenwicht in het metabolisme.. Coffeïne veroorzaakt een verwijding van de coronaire slagaders, zodat de voeding van de hartspier verbetert en de afvalproducten uit de hartspier sneller worden verwijderd.

 

1.3 – Coffeïne en de dwarsgestreepte spieren

Alle dwarsgestreepte spieren  (en zelfs de hartspier die een gladde spier is) verbeteren hun arbeidsvermogen onder invloed van coffeïne. De spiervezels bevatten minder toxinen door een vluggere eliminatie. Daardoor verhoogt de samentrekkingskracht van de spieren. Dit is bijzonder interessant (en proefondervindelijk bewezen) bij personen die zware krachtinspanning doen.

 

2. – Groene koffie en oligo-elementen.

Recente onderzoeken verricht door SAVIMA, een labo verbonden aan de Universiteit van Strasbourg (Frankrijk), tonen aan dat de GROENE KOFFIE oligo-elementen bevat.

Oligo-elementen zijn belangrijk in het leven van de mens, omdat ze een belangrijke rol spelen in de stofwisseling:

1. Ze dienen als stabilisatoren in het metabolisme van het organisme

2. Ze dienen als structuurelementen

3. Ze zijn een gewichtige schakel in vele hormonale functies.

4. Ze doen dienst als hulpfactoren in de enzymatische reacties

U kunt op de praktijk ook terecht voor oligo-therapie : op basis van intracellulair bloedonderzoek behandelen we in de juiste volgorde tekorten aan mineralen en oligo-elementen, met vaak snel resultaat; al onze processen zijn afhankelijk van deze stoffen, en tekorten hebben consequenties; deze tekorten aanvullen geeft onvermijdelijk goede resultaten.

 

3. – Groene koffie en vitaminen 

 bevat naast de oligo-elementen ook nog vitaminen van de B groep (B1, B2, B6, B12). 

 

4. – Medisch verantwoord gebruik van groene koffie.

Door de aanwezigheid van oligo-elementen, kunnen we zeker de volgende eigenschappen aan groene koffie toekennen:

 

1. Voorkoming van abnormale vetdepots in het lichaam, is dus actief tegen verkalking en zwaarlijvigheid .

2. Vermindering van slaperigheid en verhoging van de prestaties bij sportbeoefenaars en studenten. Perfect voor sportmensen die, zonder doping, op een gezonde manier hun prestaties willen verbeteren en op peil houden.

3. Vermindering van de bloedsuiker en dus interessant bij het behandelen van diabetes.

4. Gunstige werking op jicht.

5. Prachtige resultaten bij hypertensie en hypotensie.

6. groene koffie, wellicht ook door zijn invloed op bepaalde enzymatische reacties, geeft goede resultaten in de behandeling van bepaalde vormen van migraine.

7. Daling van cholesterol.

Door de aanwezigheid van coffeïne, kunnen we ook de volgende eigenschappen aan de groene koffie toekennen:

1. Coffeïne versnelt de spijsvertering.

2. Coffeïne verbetert het darmperistaltisme en de darmfunctie, waardoor de toxinen gemakkelijker en vlugger afgescheiden worden.

3. Coffeïne speelt een belangrijke rol in de vorming van choline, een lipotrope stof, die de vetontaarding bestrijdt en vet ter beschikking stelt als reserve energie bij opgedreven arbeid of sport.

4. Coffeïne werkt op de hersenschors en verbetert de prestaties zowel bij handenarbeid als bij sportbeoefening.

5. Een verbeterde doorbloeding van nieren, hersenen en hart is een volgende eigenschap van coffeïne.

6. Een positieve invloed vooral op de dwarsgestreepte spieren.

7. Coffeïne werkt bronchodilaterend. Door de uitzetting van de luchtpijptakken wordt de afval van CO2 vlugger uitgeademd en wordt er meer zuurstof opgenomen, wat zeer belangrijk kan zijn tijdens sportprestaties.

 

KORTOM : 

 

Groene koffie is ideaal om de lever te ontgiften tijdens de spoeling en daarnaast ook een gezonde drank, ik laat deze dan ook met plezier proeven wanneer ik het plezier heb u te mogen ontvangen. 

 

Indien je een spoeling met groene koffie wenst : maak dan je afspraak vóór 14 uur, er zit namelijk caffeïne in.

 

PRIJS : 8,75 euro